Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Σιδερής Μαμίδης: Η ανάρτηση του έμπειρου πλοιάρχου για την σύλληψη λόγω του υψηλού κυματισμού

 23 Ιουλίου, 2024

Με μια καυστική ανάρτηση σχολίασε ο καπτά Σιδερής Μαμίδης την σύλληψη του πλοιάρχου του «FAST FERRIES ANDROS».

Διαβάστε την ανάρτηση του έμπειρου πλοιάρχου που ακολουθεί:

«Συνελήφθη λοιπόν ο Κακός Πλοίαρχος διότι με το πλοίο του δημιούργησε υψηλούς κυματισμούς και τραυματίστηκαν λουόμενοι.

Ο Κακός λοιπόν ο Πλοίαρχος που ζει σε ένα Κράτος που δεν είναι ικανό να προστατέψει τους λουόμενους, όταν αυτοί βρίσκονται σε πλαζ που απέχει, μισό μίλι από τους προβλήτες του τουριστικότερου λιμανιού της Χώρας.

Όταν κρουαζιερόπλοια, παρεμποδίζουν την ασφάλεια των επιβατών που μεταφέρονται με τις εθνικές ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και στοιβάζονται και αγκυροβολούν φίρδην μίγδην στα αγκυροβόλια και σε απόσταση αναπνοής, από την ζώνη χειρισμών της λιμενολεκάνης.

Ο επιβάτης του ακτοπλοϊκού έχει προτεραιότητα και όχι ο επιβάτης που κάνει τουρισμό.

Από την άλλη ας φροντίζουν οι Δήμοι η Περιφέρεια ,ο κάθε πικραμένος αρμόδιος αδιάφορος φορέας να προστατεύουν τους λουόμενους με φράγματα για τα απόνερα, οδηγίες απαγόρευσης πάλης με τα κύματα που δημιουργούνται ,ζώνες επιτήρησης και προειδοποίησης.

Άντε διότι πλέον το έχουμε ΠΑΡΑΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ.
Καμία μέριμνα στις παραλίες, ούτε παιδεία για κολύμβηση.

Λιμάνια ανάκατα με μαρίνες ιστιοφόρων, τεράστια κρουαζιερόπλοια, επιβατηγά των 40+ κόμβων, αποβίβαση επιβατών με τεντερ, βάρκες, κότερα, εκδρομικά, φουσκωτά κ.α.

Πηγαίνετε στην Βαρκελώνη, στην Ίμπιζα το Μαρόκο, και βρείτε μου ένα επιβατηγό λιμάνι που να επικρατεί αυτό το κομφούζιο.

Ίδια κατάσταση και στην ξηρά, με προβλήτες χωρίς σήμανση ,χωρίς φωτισμό με άθλιες χερσαίες εγκαταστάσεις που οι Πλοίαρχοι ιδροκοπούν να δέσουν κολλητά ο ένας στον άλλο, ενώ οι Λιμενικοί τρελαίνονται και ιδροκοπούν να βάλουν τάξη, σ’ ένα πρωτόγονο λιμάνι, που ακόμα και βάρκα να περάσει, τ’ απόνερα της θα σκάσουν πάνω στους επιβάτες.

Φτιάξτε όλα αυτά και μετά να χαρακτηρίζετε τους Ακτοπλόους Πλοιάρχους δολοφόνους, επειδή κάποιοι κολυμπούν σε μια υποτίθεται οργανωμένη παραλία και το παίζουν κατά το δοκούν BAY WATCH TV Serial.

Άντε λοιπόν μηνύστε και συλλάβετε τον κακό Πλοίαρχο διότι οι παραλίες μας και οι πλαζ βρίσκονται μόνο στο επίπεδο της κονόμας της ξαπλώστρας και όχι στο επίπεδο προστασίας του Λουόμενου»

Πηγή: e-nautilia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: