Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Εκατομμύρια για την αποκατάσταση του λιμένα Κυπαρισσίας!

...τα  ..μύρια από τους απατεώνες που τα πήραν για να φιάξουν  ένα λέγκο, και από αυτούς που  παρέλαβαν το έργο, θα πάρετε κάτι πίσω??  λέμε τώρα..

Γκρινιάζουμε για το Πειραιά, και στα μικρά περιφερειακά, γίνεται πανηγύρι...

Τουλάχιστον, θα γίνει δουλειά, η θα πέφτουν τα μπλόκια με την πρώτη θάλασσα?

Φίλοι με σπίτια και στα στα δύο σημεία, έχουν να λένε ιστορίες, και στα εγγόνια τους...

limani kiparissia
Αυτοψία του Περιφερειάρχη Παν. Νίκα με τον δήμαρχο Τριφυλίας Γ. Λεβεντάκη
Την υλοποίηση σημαντικών έργων στον Δήμο Τριφυλίας αφορούσε η επίσκεψη που πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Μαΐου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Κυπαρισσία, τους Χριστιάνους και την Μαραθούπολη.
Ο περιφερειάρχης, ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη στην περιοχή του λιμανιού της Κυπαρισσίας, γνωστοποίησε ότι θα διατεθεί άμεσα πίστωση από 1 έως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ -ήδη δεσμευμένη- για την αποκατάσταση του εσωτερικού μέρους του λιμένα, ενώ οσονούπω ξεκινά και η μελέτη της δεύτερης φάσης του εν λόγω έργου, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 5.000.000 ευρώ.
Επιπλέον, ο Π.Νίκας μετέβη στην Μαραθούπολη, όπου μέσα στο 2020 ξεκινά το έργο για το λιμάνι, το οποίο -όπως τόνισε - “δεν θα αφορά ένα απλό αλιευτικό καταφύγιο, αλλά την δημιουργία ενός λιμανιού ικανού να υποδέχεται ιδιωτικά τουριστικά σκάφη”, ενώ στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εργολαβίας προβλέπονται εργασίες και για την διαμόρφωση προκυμαίας.
anagnostis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: