Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΠΕΑΛΣ: "Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καταφέρεται κατά του Λιμενικού Σώματος

...δηλαδή κ Πρόεδρε, οι χρήστες που τραβάνε κουπί από απαίδευτους λιμενικούς θα πρέπει να πάνεστην δικαιοσύνη?? Σίγουρα όχι, αλλά για τα παράπονα που κατά καιρούς δέχονται οι υπηρεσίες, τι κάνετε γιαυτό?? Δεν θα πω τίποτε, αν και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, ειδικότερα δε αν ο λιμενάρχης απλά κάθεται στην έδρα του.... Με λίγα λόγια η παρέμβαση σας, θυμίζει λιγάκι...... ότι και εμείς εδώ είμαστε..... αλλέως θα μπορούσατε να αναφερθείτε με διόπτευση τον ίδιο τον υπουργό.



Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
ΠΕΑΛΣ: "Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καταφέρεται κατά του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του απαξιώνοντας και σπιλώνοντας τους - Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και δεν θα επιτρέψουμε την..."
Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τα οποία ο...
Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής φέρεται να έχει  δώσει εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την αντικατάσταση Αξιωματικών ΛΣ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας, στο Β’ Λιμενικό Τμήμα Πειραιά αλλά και στον Κλάδο Επιθεώρησης Πλοίων, έχοντας μάλιστα υποδείξει και τους αντικαταστάτες κάποιων εξ αυτών, η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς, με τον τρόπο αυτό, εμμέσως, καταλογίζονται σε συναδέλφους μας Αξιωματικούς ΛΣ ευθύνες για την βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ», την διαχείριση της αντιμετώπισης της προκληθείσας ρύπανσης στις ακτές και την ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου καθώς και υποθέσεων ελέγχου πλοίων και φορτώσεων πετρελαιοειδών.
Η ΠΕΑΛΣ δεν επιτρέπει σε κανέναν να καταφέρεται κατά του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του απαξιώνοντας και σπιλώνοντας τους, πόσον μάλλον όταν αυτό γίνεται για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.
Όποιος έχει στην διάθεσή του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύονται λάθος χειρισμοί, αναποτελεσματικότητα ή παραλείψεις από την πλευρά των στελεχών Λ.Σ. οφείλει να τα καταθέσει στην Δικαιοσύνη.
Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων και δεν θα επιτρέψουμε την μετατροπή τους σε «αποδιοπομπαίους τράγους».
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                           
 Σπύρος Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ
Ο Γενικός Γραμματέας                                  
Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: