Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άγιος Νικόλαος πάντα στην πλώρη σας!

...ποιητική η πολιτική αδεία... αυτό το ... θα έχετε την αμέριστη στήριξη μου??

Μήπως το κράτος θα έπρεπε να έχει την ναυτιλία στην θέση που κατέχει παγκοσμίως?? Η αμέριστη στήριξη του κάθε υπουργού είναι δεδομένη και δοκιμασμένη, ανάλογα με το τι πρεσβεύει η ασχετοσύνη της πολιτικής απαξίας και απραξίας.... μέρα που είναι σήμερα

ΓΑΛΗΝΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ  - ΑΣΦΑΛΗ ΤΑΞΕΙΔΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 


+++


Μήνυμα του υπ. Ναυτιλίας για τον εορτασμό του προστάτη των ναυτικών

Με μήνυμά του ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης τιμά τον προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο και στέλνει ευχές στους Έλληνες και τις Ελληνίδες ναυτικούς στις θάλασσες του κόσμου!

"Αγαπητοί και αγαπητές Ναυτικοί,

Τιμώντας σήμερα τον προστάτη της Ελληνικής Ναυτοσύνης, τον Άγιο Νικόλαο, εύχομαι στους απανταχού Έλληνες και στις απανταχού Ελληνίδες ναυτικούς Χρόνια Πολλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με γαλήνιες θάλασσες.

Η αφοσίωσή σας στο καθήκον, η συνεχής προσφορά σας στον κλάδο της ναυτιλίας αλλά και η αδιαμφισβήτητη δύναμή σας να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες στη θάλασσα, αντικατοπτρίζουν τον υψηλό επαγγελματισμό σας. Η συνεχής προσφορά και ο πατριωτισμός σας εγγυούνται την ασφάλεια και την ευημερία της Ελλάδας μας. Η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις είναι θαυμαστή και εμπνέει όλους εμάς.

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας σε έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς της χώρας.

Έχετε και θα έχετε πάντα την αμέριστη στήριξή μου.

Ο Άγιος Νικόλαος να βρίσκεται πάντα φύλακας – οδηγός στην πλώρη σας!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Χρήστος Στυλιανίδης
Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: