Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Ο.Λ. Ελευσίνας: Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του Φ/Γ ΔΡΕΠΑΝΟ

....κύριοι αυτά που διαβάζεται παρακάτω, είναι ακριβώς και η αξία μας σαν ένα ναυτικό κράτος. Δηλαδή της πλάκας. Τι διαβάζουμε?? ότι οι πλοιοκτήτες παράτησαν στον κόλπο της Ελευσίνας το πλοίο, και ο οργανισμός δεν κατάφερε να το κρατήσει όρθιο για να έχει και κάποια αξία, αλλά βγάζουν και διθυράμβους, επειδή κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν χρόνια πριν.
Θα ήταν σωστό, να πάνε στον εισαγγελέα, για όσα λάθη έχουν κάνει, ώστε ν ακούνε τα πολιτικά τσιράκια την θέση του προέδρου του οργανισμού λιμένος, και να τρέχουν..
Όχι ότι  σε άλλο μέρος της επικράτειας δεν γίνεται το ίδιο?? Το ερώτημα είναι θα αλλάξει κάποτε η  καμήλα να κρύβει το κεφάλι της στην άμμο?? Μάλλον  μερικά χρόνια ακόμα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ο ένας με την κοινή λογική... να φτιάξει και το σχετικό νομικό πλαίσιο.
+++



Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απομάκρυνση των επικίνδυνων και επιβλαβών πλοίων και ναυαγίων εντός των χώρων της ζώνης Λιμένος Ελευσίνας και του ομώνυμου κόλπου.

Συγκεκριμένα, με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανέλκυσης του ναυαγίου Φ/Γ “ΔΡΕΠΑΝΟ” (Ν.Π. 10028), με στόχο την οριστική απομάκρυνσή του από τον κόλπο της Ελευσίνας το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το Φ/Γ “ΔΡΕΠΑΝΟ” ελλιμενίστηκε στην Ελευσίνα το 2009 και είχε εγκαταληφθεί από την πλοιοκτήτρια εταιρεία στη θαλάσσια περιοχή του Ασπροπύργου, εντός της ζώνης
Λιμένα Ελευσίνας αρμοδιότητας του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, παρά τις εξώδικες ενημερώσεις που είχε αποστείλει ο Ο.Λ.Ε. ΑΕ ως προς τις οικονομικές (τέλη ελλιμενισμού) και περιβαλλοντικές υποχρεώσεις της.

seazoom.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: