Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

"Αλλάξατε Αρχηγούς στα μουλωχτά"! Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τις κρίσεις.....

....Σωστό το συμπέρασμα... και τι σεβαστήκατε για να σεβαστείτε και τις ένοπλες δυνάμεις???
Ποιοι είναι αυτοί που έχουν την δύναμη η το θράσος να το κάνουν???
Οι ίδιοι αυτοί που ψηφίζει ο λαός, , και οι ίδιοι αυτοί ένστολοι όπου με την υπόσχεση καρέκλας μετά την σύνταξη,  υπέστειλαν την σκελέα....


Πέµπτη, 20 Αυγούστου 2015


Image

www.onalert.gr- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

20.08.2015 |

Για έλλειψη διαφάνειας και αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ “στα μουλωχτά” κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση.
O Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Κώστας Τασούλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την αλλαγή ηγεσίας στο ΓΕΕΘΑ και στο ΓΕΝ:

«Το είδαμε κι αυτό από την απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Tο ΚΥΣΕΑ να αποφασίζει χωρίς να συγκαλούνται τα μέλη του, αλλά δια συλλογής υπογραφών, στα μουλωχτά, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, την αλλαγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και την αλλαγή του Αρχηγού ΓΕΝ, λες και πρόκειται για ένα τρέχον ζήτημα!
Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η φρουρά της ειρήνης και της ελευθερίας μας και περιβάλλονται από την αμέριστη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Τέτοιες ύψιστης σημασίας αλλαγές στην ιεραρχία τους πρέπει να γίνονται με τη δέουσα διαφάνεια, πανηγυρικότητα και δημοσιότητα και όχι άρον-άρον και στα κρυφά, λες και η κυβέρνηση φοβάται πως η φημολογούμενη προκήρυξη εκλογών και η έκβασή τους δε θα της επιτρέψουν να προβεί στις τοποθετήσεις αυτές την κατάλληλη ώρα και με τον κατάλληλο τρόπο.
Τέτοιες μεθοδεύεις όμως δείχνουν ανεπίτρεπτη έλλειψη σεβασμού στο κύρος και στις παραδόσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, που όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε.
Αλλά τι σεβάστηκαν αυτό το επτάμηνο οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος για να σεβαστούν και τις Ένοπλες Δυνάμεις;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: