Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Προς
1.- Τον Υπουργόν Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ. Χάρη Καστανίδη

Κοινοποίηση:
1.- Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ.Τέντε Ιωάννη
2.- Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη
3.- Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο



Αξιότιμε κ. Υπουργέ.

Από το 1978 αγωνίζομαι να αποδείξω τις εγκληματικές ενέργειες μιας ομάδας δικηγόρων ποινικολόγων, με πολύ ελαστικές συνειδήσεις.

Υπεύθυνους για κλοπή πλοίων και φορτίων αλλά και για την απώλεια της ζωής δεκάδων αδικοχαμένων συναδέλφων μου ναυτικών, που τους "έπνιξαν"ή τους "πούλησαν" σαν μισθοφόρους σε εμπόλεμες περιοχές, προκειμένου να γεμίσουν τα σεντούκια τους με εκατομμύρια δολλάρια.

Οι καταγγελίες μου και τα αποδεικτικά στοιχεία απασχόλησαν τότε την Ελληνική Δικαιοσύνη. Παρεπέμφθησαν για τις κακουργηματικές των πράξεις, εξεδώθησαν παραπεμπτικά βουλεύματα σε βάρος τους, αλλά......

όλος αυτός ο έντιμος αγώνας μιας "χούφτας" εντίμων ανακριτών και εισαγγελέων που διήρκησε μήνες και χρόνια ολόκληρα, πήγε στράφτι.

Στο υπ' αριθ.1/82 βούλευμα του συμβουλίου πλημ/κών Πειραιά και στην σελίδα 23, χαρακτηρίζονται "ΣΑΝ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙ ΑΥΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ."

Δύο εξ' αυτών προφυλακίστηκαν. Οι Ιωάννης Μαρκουλάκος και Θεμιστοκλής Σάββας, ενώ στους υπόλοιπους ετέθησαν περιοριστικοί όροι. ( Γεώργιο Αλφαντάκη, Σεραφείμ Μωραίτη και λοιπούς )

Παρά ταύτα, "ο βρώμικος μηχανισμός τους απεδείχθη για πολλοστήν φορά ισχυρότερος της Δικαιοσύνης", μια και ποτέ δεν δικάστηκαν για τα εγκλήματά τους αυτά, μια και "κάποιο μαγικό ραβδάκι" οδήγησε στο αρχείο όλες αυτές τις υποθέσεις, που είχαν κλονίσει εκείνη την περίοδο συνθέμελα το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κανένας Αλφαντάκης, ή Μαρκουλάκος δεν θα μπορούσαν να καταστούν "επικίνδυνοι δι' αυτήν ταύτην την Δικαιοσύνην", εάν δεν υπήρχαν :

>Δικηγόροι, που αντί να υπηρετούν την Δικαιοσύνη, υπηρετούν το έγκλημα.
>Δικαστές, που αντί του ζυγού της θέμιδας χρησιμοποιούν "μεζούρα".
>Παράσιτα και ακρίδες του Δημοσίου, πασπαλισμένα με χρυσόσκονη, που συμπληρώνουν το "παζλ" της Δημόσιας εικόνας της χώρας, με το τεράστιο έλλειμμα.
>Οι Δ.Σ.Αθηνών και Πειραιά, που "ουδέποτε" ασχολήθηκαν με τις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες, βουλεύματα κ.λ.π.

Όλοι αυτοί, επίορκοι και απατεώνες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, φροντίζουν πάντοτε να εξωραίζουν τα απεχθέστερα ανομήματά τους, επικαλούμενοι αρχές και αξίες, στις οποίες "ποτέ δεν πίστεψαν" και τις οποίες "ποτέ δεν είχαν."

Μερικούς δε από αυτούς, τους βλέπουμε και στα "συμπράττοντα" τηλεοπτικά κανάλια να "διδάσκουν ηθική" και να κάνουν "ηθικοπλαστικά κηρύγματα" σε όλους εμάς τους άλλους!!!!

Οποία έκπληξη, όταν προ ημερών δημοσιεύτηκε σε αλβανική εφημερίδα "συνέντευξη του Γιάννη Μαρκουλάκου", πού έδωσε σε δημοσιογράφο Αλβανό και στην οποίαν ο πελάτης του Ριτζάϊ - αποδράσας προσφάτως από τις Δ.Φ.Κορυδαλλού - "χαρακτηρίζεται αθώος και .......
"ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΙΤΖΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ"!!!!

Παρά ταύτα αξιότιμε κύριε Υπουργέ δεν βρέθηκε....δεν ευαισθητοποιήθηκε "ούτε ένας Εισαγγελέας", αλλά ούτε και οι Δικηγορικοί Σύλλογοί των ευαισθητοποιήθηκαν για τις οφειλόμενες νόμιμες ενέργειες για τον "διασυρμόν" που υπέστη η χώρα μας αλλά και το δικηγορικό σώμα, από τον "πάλαι ποτέ προφυλακισθέντα ναυταπατεώνα."

Ελεύθεροι, ατιμώρητοι, απτόητοι και ανεξέλεκτοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας οι κύριοι αυτοί, "δημόσια στιγματισμένοι" με βουλεύματα πλημ/κών και εφετών Πειραιώς και Αθηνών, χαρακτηρισμένοι σαν δικηγόροι του υποκόσμου, με διασυνδέσεις ύποπτες και παράνομες και συνεπώς "επικίνδυνοι για την δικαιοσύνη",συνεχίζουν να ανήκουν στις τάξεις των δικηγορικών συλλόγων, να δικηγορούν και να συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ακόμη και σήμερα τους τέως πελάτες τους με αγωγές εκατομμυρίων, αλλά και τους ανακριτές και εισαγγελείς - που δεν συμπλέουν μαζί τους - με μηνύσεις, αγωγές κακοδικίας, αιτήσεις εξαιρέσεων και λοιπές μεθόδους εκφοβισμού και "υπόγειες διαδρομές", τα οποία βεβαίως δεν θα μπορούσαν χωρίς την συνδρομή εξωγενών της διαδικασίας παραγόντων "να παίξουν" και με επιτυχία μάλιστα!!!

Σαν δικηγόροι, μου είναι αδιάφοροι......

Σας ερωτώ όμως, πως μπορώ εγώ να αντιμετωπίσω τους κυρίους αυτούς με μοναδικά μου όπλα την "αλήθεια" και τον "Νόμο";

Πως μπορεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη όταν υπάρχουν δυστυχώς ακόμη δικαστικοί λειτουργοί που τους συνδράμουν κ.λ.π.. κ.λ.π., κ.λ.π.;;;;

Πότε και ποιός εξ' υμών είναι διατεθειμένος να καθαρίσει την "κόπρον του Αυγεία";

"Τολμήστε το κύριοι."

Σας το επιβάλλει το καθήκον σας προς τον πολίτη!!!

Επιβάλεται η εξυγίανση της Δικαιοσύνης επιτέλους!!!

Με εκτίμηση και τον δέοντα σεβασμό

Ιωάννης Εμμ.Νομικός
Δ/νση e-mail: john.emm.nomikos@gmail.com
Κινητό: 6947 - 692453





1 σχόλιο:

Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης είπε...

Εγκρίνω και επαυξάνω τις καταγγελίες του CAPT JOHN NOMIKOS, οι οποίες καταγγελίες στηρίζονται σε αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία στοιχεία ποτέ και με σκοπιμότητα δεν έλαβαν υπ' όψιν τους επίορκοι σε υψηλούς θώκους ιστάμενοι, με σκοπό την συγκάλυψη του οργανωμένου εγκλήματος προς εξυπηρέτηση σκοπών και υλικών συμφερόντων.