Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Stage ( σκηνή θεάτρου ........)

Σχετικά με το παραπάνω θέμα που κυριάρχει και όχι χωρίς λόγο, στις τελευταίες μέρες,
θέλω να καταθέσω κι' εγώ την άποψη μου.

Stage λοιπόν, όπως φαίνεται στα αγγλικά σημαίνει, σκηνή θεάτρου ή και μικρή άμαξα ταχυδρομείου.....όποια ερμηνεία και να δώσουμε είμαστε μέσα, σκηνή θεάτρου απελπισίας για τους εργαζομένους με αυτό το καθεστώς και άμαξα μεταφοράς ψήφων για τους πολιτικούς!!!!!!!

Πριν προχωρήσω στην αποψή μου,θέλω να εκφράσω την αγωνία μου και το σφίξιμο στην καρδιά που νοιώθω για αυτούς που αύριο θα βρεθούν χωρίς δουλειά, έστω και μ'αυτή την δουλοπάρικη εργασία/αμοιβή.

Πάμε λοιπόν,

1.- Σας πληροφορώ ότι είχα άγνοια αυτού του τρόπου πρόσληψης εργαζομένων μέχρι της προβολής του θέματος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να τον καταργήσει.

2.- Επί πλέον πληροφορήθηκα ότι το πρόγραμμα stage θεσπίστηκε από την Ε.Ε. σαν πρόγραμμα μαθητείας/εκπαίδευσης για 18 μήνες, χωρίς ασφάλεια στον ιδιωτικό τομέα.

3.- Και εδώ μπαίνουν οι Ελληναράδες πολιτικοί, που με χρήματα του προϋπολογισμού, όχι της Ε.Ε - αφού δεν υπήρχε τέτοια χρηματοδότηση - αρχίζουν το γαϊτανάκι της προσφοράς εργασίας από τα βουλευτικά γραφεία στο δημόσιο, το τσιφλίκι τους βλέπεις, με πρόσληψη ανασφάλιστων σκλάβων με μισθό Ευρώ 400 - 500 και την προτροπή, "μπες τώρα και θα το τακτοποιήσουμε αργότερα"!!!!

Έτσι πέρασαν οι 18 μήνες και έγιναν 2, 3, 4 & 5 χρόνια - όπως άκουσα - και αυτό το "αργότερα" δεν ήλθε ποτέ γιατί φρόντισε στο μεταξύ ο κ Παυλόπουλος - Υπερυπουργός της Ν.Δ. - να περάσει ένα νόμο που λέει ότι οι προσληφθέντες με τα stage δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν!!!!!!

4.- Καί φτάσαμε στις εκλογές, άλλαξε η κυβέρνηση και σύμφωνα με τις εξαγγελίες της, προχώρησε στην κατάργηση των stage και ακόμα ανεκοίνωσε ότι όλες οι συμβάσεις αυτού του είδους που θα λήξουν δεν θα ανανεωθούν και βέβαια έγινε και γίνεται χαμός με τις χιλιάδες που βλέπουν την ανεργία να τους κτυπά την πόρτα.....

Ποιός φταίει για την κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε;;;;;;

(Α) Τα πολιτικά κόμματα εξουσίας και κυριότερα η Ν.Δ. που κυβέρνησε την χώρα τα τελευταία 6 χρόνια και που αν παρέλαβε μία τέτοια κατάσταση , έπρεπε κατά το "σεμνά και ταπείνα" και "την ανασύσταση του κράτους"!!!!!! να την καταργήσει, αλλά τότε πως θα τακτοποιούσε "τα δικά της παιδιά"????? και να δείξει ότι κατέβασε τον δείκτη της ανεργίας???


(Β) Τα αριστερά κόμματα, που σκίζουν τα ιμάτιά τους για "το δίκηο του εργάτη" ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΝ STAGE ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ?????????και τι έκαναν να τους προστατέψουν?????
Γιατί δεν οργάνωσαν μέτωπα αντίστασης????

(Γ) Οι συνδικαλιστές όλων των κομμάτων, τα σωματεία των εργαζομένων, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, κλπ, κλπ, δεν γνώριζαν ότι αυτό το καθεστώς???? γιατί δεν αντέδρασαν????

Το Ι.Κ.Α., που ακόμα και σε νεόδμητη μονοκατοικία αν ο ιδιοκτήτης βάψει το σπίτι μόνος του πρέπει να πληρώσει ένσημα, πως άφηνε ανασφάλιστους να δουλεύουν στο "μπαταξίδικο δημόσιο???


(Δ) Τέλος οι εργαζόμενοι με καθεστώς stage, αφού πέρασαν την περίοδο της "μαθητείας" και εφ' όσον όπως δηλώνουν κάλυπταν πάγιες θέσεις διαρκούς απασχόλησης, γιατί δεν διεκδίκησαν την μετατροπή της σύμβασής τους με τον ανάλογο μισθό και ασφαλιστική κάλυψη???
Τις σημερινές διαμαρτυρίες και αντιδράσεις τους γιατί δεν τις έκαναν έγκαιρα παρά το θυμήθηκαν τώρα???
Που θα βρουν τα χρήματα για δικαστικές προσφυγές???

"Πότε επιτέλους θα γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες αυτής της "μαγκούφας" της χώρας και να μην απλώνουμε το χέρι ........"no papa, no mama:??? "


Kαι τώρα τι γίνεται; πως θα λυθεί ο γόρδιος δεσμός; τι να πω;

Πάντως και την "πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο" ...δεν γίνεται.

"Μια στο καρφί και μια στο πέταλο" ..θα είναι η λύση.


Κ.Πάγκαλε, αντιπρόεδρε της κυβέρνησης, δέχομαι ότι αυτοί που τοποθετήθηκαν από της προκύρηξης των εκλογών μέχρι 04/10/09 πρέπει να απολυθούν... όμως τα δεδουλευμένα πρέπει να τα πάρουν, αλλιώς καταστρατηγείς κάθε εργατικό νόμο και κανονισμό προστασίας εργαζομένου και στα δικαστήρια θα δικαιωθούν.-

Π.Σ.Βελισσαράτος

TO ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940

Φίλοι του www.tolimeri.blogspot.com, αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για τις σημερινές σας αναρτήσεις επ' ευκαιρία του έπους του 1940.

Για την μεγάλη αυτή πρωτοτυπία πρέπει να είστε υπερήφανοι όλοι σας!!!

Αποδείξατε για πολλοστή φορά πόσο αξιόλογο blog είστε, αν και ερασιτέχνες!!!

Σας εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο!!!!!!!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

anti-mamalo.blogspot.com// captain john

NΤΡΟΠΗ ΠΡΟΕΔΡΕ......ΝΤΡΟΠΗ.....ΝΤΡΟΠΗ....

επήρ' ο γαύρος τα βουνά κι' έχασε τα νερά του
κι' όταν στις Σέρρες έφτασε εβρήκε τον μπελά του!!

νερό δεν είχε δίπλα του, λίγο για ν'ανασάνει
και οι Σερραίοι πονηροί του στήσαν το δοκάνι!!

έπεσε μέσα ο αχαμνός κι' έφαγε την παπάρα
κι' ως που να το κολακευτεί, άρπαξε "μια ΤΡΙΑΡΑ"!!!

ο Ζίκο κι' η παρέα του, Μαρέσκα και Γκαλέτι
εφάγαν την σφαλιάρα τους και εις πολλά τα έτη!!!

Ακούστε "εσείς ξενόγαυροι" και "τ' αφεντικά σας"
πως θα σας πάρει ο διάβολος με τα καμώματά σας!!!

Δεν έχετε το δικαίωμα "τον ΘΡΥΛΟ" ν' αμαυρώνετε
αλόγιστα στα τάρταρα με βία να τον σπρώχνετε!!!

Εμείς "οι γαύροι οι αγνοί" είμαστε θυμωμένοι
μάθετε πως ο " ΠΕΙΡΑΙΑΣ γα..ει, μα και δέρνει"!!!!!!!!!

π.σ.βελισσαράτος [ PanVel ]


-------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο: Αγαπημένε φίλε και συνάδελφε επίτρεψέ μου να συνυπογράψω την ποιητική σου διαμαρτυρία και να σου πω ότι....."λίγα τους είπες"...."λίγα τους έψαλες"......

Αυτών δεν ιδρώνει το αυτί τους....γιατί απλά δεν πιστεύουν στην ΦΑΝΕΛΛΑ του ΘΡΥΛΟΥ,
που για μας είναι σύμβολο "Αγάπης και Λατρείας"!!!

Που είστε Ανδριανόπουλοι!!! ...που είσαι Μουράτη!!!...να τους διδάξετε "ΗΘΟΣ" και "ΣΥΝΕΠΕΙΑ¨!!

καπετάν Γιάννης

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τάδε έφη Ιωάννης Καποδίστριας

"....Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμόν του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ' ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της..."


"......εφ' όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν δια να ζήσω, "αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα", ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν".

Ιωάννης Καποδίστριας


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Από : Ιωάννη Εμμ.Νομικό

Προς:

(α) τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Γεώργιο Ανδρ. Παπανδρέου
(β) τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
(γ) τους αρχηγούς κομμάτων
(δ) υπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ
(ε) βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης



Κύριοι

Ποιός από εσάς όλους θα τολμήσει να ακολουθήσει το φωτεινό παράδειγμα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδος, ενώπιον της Δ' εθνοσυνέλευσης;

Ποιός από εσάς επιτέλους θα σκύψει στα προβλήματα του μεσοέλληνα;

Ποιός από εσάς θα αποφασίσει να στεγανοποιήσει τα "σάπια ύφαλα" του πλοίου που λέγεται Ελλάς, το οποίο οδηγήσατε στο "μάτι του κυκλώνα" χωρίς να σας ενδιαφέρει η μελλοντική του τύχη;

Όλοι σας ενδιαφέρεστε μόνον πως να αποκτήσετε μία θέση στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων. Και μέχρι να την αποκτήσετε φέρνετε τα πάνω κάτω, υπόσχεσθε "λαγούς με πετραχήλια" και ότι θα σταθείτε στα προβλήματα του λαού. Ότι θα δώσετε τον αγώνα σας και θα παλέψετε με νύχια και με δόντια προς τούτο, αλλά......

Παραμονές των εκλογών, θυμηθήκατε όλοι σας να γυρίσετε τις "λαϊκές αγορές" και να "σφίξετε" τα χέρια αγνώστων πολιτών, προς "άγραν ψήφων."

Δεν αφήσατε Νοσοκομείο για Νοσοκομείο, Καπύ για Καπύ, συνεργεία, ναυπηγεία και καρνάγια, οίκους ευγηρίας και όχι μόνον.

Μέχρι και στα Νεκροταφεία συνάντησα δύο "επώνυμους βουλευτές της Ν.Δ" να ...συλλυπούνται τους συγγενείς εκλιπόντων και σιχάθηκα τα ρούχα που φορούσα.

Αλλά και αρχηγό κόμματος να χορεύει "τανγκό" σε οίκους ευγηρίας είδαν τα ματάκια μου.

Και θέτω το ερώτημα σε όλους εσάς τους "γυρολόγους". Πότε θα κάνετε και πάλι την εμφάνισή σας στους χώρους αυτούς;;;;;

Ας δω "έναν" μόνον από εσάς τους τριακόσιους να επισκέπτεται έναν από τους χώρους αυτούς και να χαιρετά με την ίδια θέρμη τους πολίτες και ας ...πεθάνω.

Κάνετε την αυτοκριτική σας, κυρίες και κύριοι, κάνετε λίγο "κράτει" στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και μιμηθείτε τον μεγάλο αυτό Κυβερνήτη.

Τολμήστε να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας χωρίς σωματοφύλακες, χρησιμοποιείτε το λεωφορείο σαν μέσο μεταφοράς, ή αν δεν καταδέχεστε τις λαϊκές μάζες μια και ορκισθήκατε βουλευτές και ανέβηκαν οι μετοχές σας, γιατί να μην μετακινήστε με το δικό σας Ι.Χ. και χωρίς οδηγό και σωματοφύλακες;

Ή μήπως θέλετε να μου πείτε ότι σαν δημόσια πρόσωπα κινδυνεύει η ζωή σας, ενώ σαν απλοί πολίτες όχι; Μην τρελλαθούμε στα καλά καθούμενα;

Ελπίζω να γνωρίζετε πόσο κοστίζουν οι πανάκριβες λιμουζίνες σας και η απασχόληση οδηγών και σωματοφυλάκων, που πληρώνονται από τον τορβανά του ελληνικού λαού.

Συγκρίνετε τις "πλούσιες" παροχές σας με τα..."ψίχουλα" των 400 ευρώ που προσφέρετε στα "αθάνατα γηρατειά" και αναλογισθείτε για λίγο ότι ζείτε με τον κόπο τους, τον ιδρώτα τους, το στέρημά τους, τα χρήματα που κατέβαλαν κάθε μήνα ανελλιπώς και επί σειρά ετών στο Ελληνικό Δημόσιο, για να απολαύσουν μία σύνταξη της προκοπής και μία σωστή και αξιοπρεπή νοσοκομειακοφαρμακευτική κάλυψη, μια και το "κεφάλαιο" κανένας σας δεν το ακούμπησε, δεν το φορολόγησε.

Πατήστε φρένο στα τραπεζώματα και στις δεξιώσεις και "ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ."

Χωνέψτε το, ότι ο Λαός αγρυπνά και παρακολουθεί τις κινήσεις σας και τα έργα σας. Μην υποτιμάτε την κρίση του και αλλάξτε ...πολιτική και συμπεριφορά, πριν είναι "Π Ο Λ Υ Α Ρ Γ Α"!!!!!!

Ιωάννης Εμμ.Νομικός





Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ANOIΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ, ΝΑΥΑΡΧΟΙ κ.λ.π. ΤΡΕΜΕΤΕ

Από την σελίδα αυτή οφείλω να συνγχαρώ δημόσια την επιθεώρηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η οποία απεφάσισε να ερευνήσει τον λόγο που δεκάδες επώνυμες καταγγελίες επώνυμων πολιτών, που είχαν την δύναμη και το κουράγιο να υποβάλλουν στην Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά και στο Υ.Ε.Ν.Α.Μ.Π , "ΕΤΑΦΗΣΑΝ  ΣΤΑ  ΣΥΡΤΑΡΙΑ  ΤΟΥ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΤΟΥ  ΤΕΩΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ  ΑΡΧΗΓΟΥ  ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ"

Ήλθε ο καιρός να σπάσει το απόστημα και να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι, όσο υψηλά και αν ίστανται.

Προσωπικά εγώ ο ίδιος είμαι πάντα πρόθυμος να συνδράμω το δύσκολο έργο τους και να διευκολύνω την έρευνά τους.

Δηλώνω "ΠΑΡΩΝ" όπως "ΠΑΡΟΝΤΕΣ" δηλώνουν  και οι υπόλοιποι, που από κοινού αλλά και μεμονωμένα είχαμε το "κορασσόν" να υποβάλλουμε αυτές τις καταγγελίες μας και που δεν είχε την τόλμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας αλλά και του Ναυτοδικείου Πειραιά, να φέρουν σε πέρας.

captain j.e.n.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Θ.Πάγκαλος:Μερικοί εφοπλιστές είχαν δικό τους Υπουργείο

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος εξηγεί στην Βουλή γιατί η κυβέρνηση προχώρησε στην κατάργηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

[Αντιγραφή των πρακτικών της Βουλής]

Θεόδ.Πάγκαλος: Η Ναυτιλία στην σύγχρονη εποχή είναι πάνω απ' όλα θέμα χρηματοπιστωτικό. Το θέμα είναι ποιός δίνει τα λεφτά. Δεν είναι θέμα σημαίας, συμβόλων και εθνικών παραληρημάτων.
Όσο για τα λεφτά είναι στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Και οι πραγματικοί εφοπλιστές, "ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" μέσα σε μία παγκόσμια αγορά, αυτοί ενδιαφέρονται για υγιείς και ανοιχτές σχέσεις με την ελληνική οικονομία - "ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ" - και το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Γιατί αυτή η μεταρρύθμηση που πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση, ενοχλεί;
Γιατί μερικοί εφοπλιστές είχαν δικό τους υπουργείο, όπως είχαν και δικά τους κόμματα ή προσπαθούσαν να έχουν τουλάχιστον κόμματα δικά τους και δικούς τους πολιτικούς.

Τελείωσε αυτή η εποχή, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τελείωσε...τι να κάνουμε;

Ας κλάψουν αυτοί οι εφοπλιστές, ας στεναχωρηθούν, "ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ." Και αυτό δεν έχει καμμία σχέση με μία απαξίωση συνολικά του εφοπλιστικού κεφαλαίου που τιμά την Ελλάδα, είναι βασικός παράγοντας της οικονομικής μας ανάπτυξης και που βεβαίως θα αποτελέσει σημαντικό τμήμα των ενασχολήσεων των αρμόδιων Υπουργών.

Τώρα γεννήθηκε εθνικό θέμα, επειδή καταργήσαμε το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Εσείς δεν καταργήσατε το υπουργείο Αιγαίου; Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εθνικό θέμα στο Αιγαίο;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Πάνος: Δεν το καταργήσαμε..
ΠΑΓΚΑΛΟΣ Θεόδωρος: Κρατήσατε μία γραμματεία την οποία είχα την τιμή να διαδεχθώ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΄Οχι. Υπουργείο Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.( Υ.Ε.Ν.Α.Ν.Π )
ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Α, το βάλατε στο Ναυτιλίας λοιπόν. Ε κι' εμείς "ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ." Γιατί τώρα.......

[Χειροκροτούν οι της πτέρυγας του ΠΑ.ΣΟ.Κ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και λίγα τους είπες κ.αντιπρόεδρε της κυβέρνησης.

Εγώ θάλεγα πολλά περισσότερα, μια και γνωρίζω τα "άπλυτα" αρκετών ( για να μην πω όλων ) από τους ευκαιριακούς εφοπλιστές, που πάτησαν επί πτωμάτων και μου φαντάζουν την σήμερον ημέραν "εφοπλιστές."

Καλέστε με κ. Χρυσοχοίδη στο υπουργείο σας...κεράστε με "έναν καφέ μόνον" κι' έχετε να μάθετε πολλά από εμένα για το συνάφη και την συνεργασία των Ναυάρχων σας με μία μερίδα εφοπλιστών.....

"Με ένα καφέ...δύο τρυγόνια"!!!!!!
[ όπου καφές = καφές και όπου τρυγόνια = εφοπλιστές και ναύαρχοι. ]

captain jen

η Καβάλα κι' ......οι καβάλες!

Ο γαύρος και ο βάζελος έπαιζαν την "Καβάλα"
ψωμάκι με το βούτηρο κι' ένα ποτήρι γάλα!!!

ο γαύρος πρώτος ξεκινά μες του Καραϊσκάκη
κι' ακολουθεί ο βάζελος να πιάσει το λαβράκι

κι' οι δυό καλά εκάτσανε για να "Καβαληθούνε"
καθ' ένας κατά δύναμη για να την καταβρούνε!!!

έτσι κι' οι δυό βρεθήκανε αντάμα και "Καβάλα"
ο "γαύρος" πιάνει την πρωτειά κι'ο "βάζελος" τα......"ά λ λ α"!!!!!

PanVel

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Προς
1.- Τον Υπουργόν Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ. Χάρη Καστανίδη

Κοινοποίηση:
1.- Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ.Τέντε Ιωάννη
2.- Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη
3.- Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο



Αξιότιμε κ. Υπουργέ.

Από το 1978 αγωνίζομαι να αποδείξω τις εγκληματικές ενέργειες μιας ομάδας δικηγόρων ποινικολόγων, με πολύ ελαστικές συνειδήσεις.

Υπεύθυνους για κλοπή πλοίων και φορτίων αλλά και για την απώλεια της ζωής δεκάδων αδικοχαμένων συναδέλφων μου ναυτικών, που τους "έπνιξαν"ή τους "πούλησαν" σαν μισθοφόρους σε εμπόλεμες περιοχές, προκειμένου να γεμίσουν τα σεντούκια τους με εκατομμύρια δολλάρια.

Οι καταγγελίες μου και τα αποδεικτικά στοιχεία απασχόλησαν τότε την Ελληνική Δικαιοσύνη. Παρεπέμφθησαν για τις κακουργηματικές των πράξεις, εξεδώθησαν παραπεμπτικά βουλεύματα σε βάρος τους, αλλά......

όλος αυτός ο έντιμος αγώνας μιας "χούφτας" εντίμων ανακριτών και εισαγγελέων που διήρκησε μήνες και χρόνια ολόκληρα, πήγε στράφτι.

Στο υπ' αριθ.1/82 βούλευμα του συμβουλίου πλημ/κών Πειραιά και στην σελίδα 23, χαρακτηρίζονται "ΣΑΝ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙ ΑΥΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ."

Δύο εξ' αυτών προφυλακίστηκαν. Οι Ιωάννης Μαρκουλάκος και Θεμιστοκλής Σάββας, ενώ στους υπόλοιπους ετέθησαν περιοριστικοί όροι. ( Γεώργιο Αλφαντάκη, Σεραφείμ Μωραίτη και λοιπούς )

Παρά ταύτα, "ο βρώμικος μηχανισμός τους απεδείχθη για πολλοστήν φορά ισχυρότερος της Δικαιοσύνης", μια και ποτέ δεν δικάστηκαν για τα εγκλήματά τους αυτά, μια και "κάποιο μαγικό ραβδάκι" οδήγησε στο αρχείο όλες αυτές τις υποθέσεις, που είχαν κλονίσει εκείνη την περίοδο συνθέμελα το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κανένας Αλφαντάκης, ή Μαρκουλάκος δεν θα μπορούσαν να καταστούν "επικίνδυνοι δι' αυτήν ταύτην την Δικαιοσύνην", εάν δεν υπήρχαν :

>Δικηγόροι, που αντί να υπηρετούν την Δικαιοσύνη, υπηρετούν το έγκλημα.
>Δικαστές, που αντί του ζυγού της θέμιδας χρησιμοποιούν "μεζούρα".
>Παράσιτα και ακρίδες του Δημοσίου, πασπαλισμένα με χρυσόσκονη, που συμπληρώνουν το "παζλ" της Δημόσιας εικόνας της χώρας, με το τεράστιο έλλειμμα.
>Οι Δ.Σ.Αθηνών και Πειραιά, που "ουδέποτε" ασχολήθηκαν με τις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες, βουλεύματα κ.λ.π.

Όλοι αυτοί, επίορκοι και απατεώνες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, φροντίζουν πάντοτε να εξωραίζουν τα απεχθέστερα ανομήματά τους, επικαλούμενοι αρχές και αξίες, στις οποίες "ποτέ δεν πίστεψαν" και τις οποίες "ποτέ δεν είχαν."

Μερικούς δε από αυτούς, τους βλέπουμε και στα "συμπράττοντα" τηλεοπτικά κανάλια να "διδάσκουν ηθική" και να κάνουν "ηθικοπλαστικά κηρύγματα" σε όλους εμάς τους άλλους!!!!

Οποία έκπληξη, όταν προ ημερών δημοσιεύτηκε σε αλβανική εφημερίδα "συνέντευξη του Γιάννη Μαρκουλάκου", πού έδωσε σε δημοσιογράφο Αλβανό και στην οποίαν ο πελάτης του Ριτζάϊ - αποδράσας προσφάτως από τις Δ.Φ.Κορυδαλλού - "χαρακτηρίζεται αθώος και .......
"ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΙΤΖΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ"!!!!

Παρά ταύτα αξιότιμε κύριε Υπουργέ δεν βρέθηκε....δεν ευαισθητοποιήθηκε "ούτε ένας Εισαγγελέας", αλλά ούτε και οι Δικηγορικοί Σύλλογοί των ευαισθητοποιήθηκαν για τις οφειλόμενες νόμιμες ενέργειες για τον "διασυρμόν" που υπέστη η χώρα μας αλλά και το δικηγορικό σώμα, από τον "πάλαι ποτέ προφυλακισθέντα ναυταπατεώνα."

Ελεύθεροι, ατιμώρητοι, απτόητοι και ανεξέλεκτοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας οι κύριοι αυτοί, "δημόσια στιγματισμένοι" με βουλεύματα πλημ/κών και εφετών Πειραιώς και Αθηνών, χαρακτηρισμένοι σαν δικηγόροι του υποκόσμου, με διασυνδέσεις ύποπτες και παράνομες και συνεπώς "επικίνδυνοι για την δικαιοσύνη",συνεχίζουν να ανήκουν στις τάξεις των δικηγορικών συλλόγων, να δικηγορούν και να συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ακόμη και σήμερα τους τέως πελάτες τους με αγωγές εκατομμυρίων, αλλά και τους ανακριτές και εισαγγελείς - που δεν συμπλέουν μαζί τους - με μηνύσεις, αγωγές κακοδικίας, αιτήσεις εξαιρέσεων και λοιπές μεθόδους εκφοβισμού και "υπόγειες διαδρομές", τα οποία βεβαίως δεν θα μπορούσαν χωρίς την συνδρομή εξωγενών της διαδικασίας παραγόντων "να παίξουν" και με επιτυχία μάλιστα!!!

Σαν δικηγόροι, μου είναι αδιάφοροι......

Σας ερωτώ όμως, πως μπορώ εγώ να αντιμετωπίσω τους κυρίους αυτούς με μοναδικά μου όπλα την "αλήθεια" και τον "Νόμο";

Πως μπορεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη όταν υπάρχουν δυστυχώς ακόμη δικαστικοί λειτουργοί που τους συνδράμουν κ.λ.π.. κ.λ.π., κ.λ.π.;;;;

Πότε και ποιός εξ' υμών είναι διατεθειμένος να καθαρίσει την "κόπρον του Αυγεία";

"Τολμήστε το κύριοι."

Σας το επιβάλλει το καθήκον σας προς τον πολίτη!!!

Επιβάλεται η εξυγίανση της Δικαιοσύνης επιτέλους!!!

Με εκτίμηση και τον δέοντα σεβασμό

Ιωάννης Εμμ.Νομικός
Δ/νση e-mail: john.emm.nomikos@gmail.com
Κινητό: 6947 - 692453





Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!!

Νάτος πάλι ο "απόφοιτος της μεγάλης σχολής των βαρώνων της Ν.Δ." στο προσκήνιο.

Ξεφύτρωσε πάλι ο μαϊντανός στα καλά καθούμενα, απ'εκεί που δεν τον σπέρνανε και απέκτησε άποψη .....διαμαρτυρόμενος για το χάλι της Ν.Δ.

χα...χα...χα..χα. Εδώ γελάνε "τέως"!!!!

Μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες συμβαίνουν αυτά Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Με μια τελεσίδικη καταδίκη στην πλάτη σου για "συγκάλυψη εμπόρου ναρκωτικών" να έχεις το θράσσος να ανακατεύεσαι με τα πολιτικά δρώμενα της Ν.Δ., ενός κόμματος που και εσύ φρόντισες για τον διασυρμόν της.

Κάτσε στ' αυγά σου καϋμένε....που στα καλά καθούμενα άρχισες να σκαλίζεις σε χωράφια που "έκαψες με την συμπεριφορά σου και την καταδίκη σου αυτή."

Αντί να αποσυρθείς τελείως, έχεις το θράσσος να μιλάς και από πάνω;

Στα Μ.Μ.Ε. άλλης χώρας δεν θα είχες θέση.

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!!!!!

Η Δίκη του Mall

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 20ετίας και "το πιο κρυφό." Ίσως γιατί εμπλέκονται δύο πρωθυπουργοί, επτά υπουργοί και ο πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο.......

Η υπόθεση του "Mall Athens", του μεγαλύτερου αυθαίρετου της Ευρώπης", επρόκειτο να εκδικαστεί σε τελευταίο βαθμό από την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 8 Μαίου. Αλλά για μία ακόμη φορά η υπόθεση πήρε αναβολή.

Μυστηριωδώς (?) ακόμα και η ύπαρξη της δίκης αποσιωπείται από τα Μ.Μ.Ε.

Όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και 9 χρόνια που το σκάνδαλο του Mall βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ίσως γιατί η δίκη του Mall διακυβεύεται κάτι πολύ σημαντικό.

Αν η πλευρά Λάτση χάσει, το Mall θα πρέπει να ...κατεδαφισθεί ή έστω η εταιρεία Lamda να καταβάλει στο Ελληνικό Δημόσιο πρόστιμα για κάθε αυθαίρετο τετραγωνικό ( από τα 75.000 )! Οι άδειες των δεκάδων καταστημάτων και των κινηματογράφων θα ανακληθούν ή δεν θα ανανεωθούν ξανά. Οι λιγοστοί πολίτες του Αμαρουσίου που πριν 8 χρόνια ξεκίνησαν τον δικαστικό αγώνα θα έχουν κερδίσει τον Λάτση, τον Σημίτη, τον Καραμανλή...

Εδώ όμως παίζεται κάτι πιο μεγάλο από το σκάνδαλο. Εδώ είναι το μυστικό.

Το 2003, η τότε κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το "πρόβλημα" με την αντισυνταγματικότητα του Μall, σκαρφίστηκε ένα τέχνασμα ώστε να περνάει αντισυνταγματικές διατάξεις χωρίς να μπορεί το ΣτΕ να τις κρίνει.
Από τότε , η εξωφρενική πατέντα δουλεύει συνέχεια, "καταργώντας στην ουσία το ΣτΕ": χθες εκτροπή του Αχελώου, σήμερα Βοτανικός, αύριο ίσως ο Ασωπός. Αυτό διακυβεύεται στην δίκη του Mall.

Θα επιβιώσει το ΣτΕ, η μόνη δημόσια αρχή που μπορεί να σταματάει τις εκάστοτε κρατικές αυθαιρεσίες; Ή θα χάσουμε οι πολίτες ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα προστασίας που μας απέμεινε;...

πηγή: alexmatalio

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Απεργία στον Ο.Λ.Π.

Με στωϊκότητα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στον χώρο των λιμενεργατών, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται "Μόρτες και μάγκες" κ.λ.π. κ.λ.π.

Σε ποιόν πουλάνε την μαγκιά παρέλειψαν να μας πούνε μόνο.

Αν θεωρούνε μαγκιά και καπατσοσύνη με το να απεργούν τόσες ημέρες υπό την καθοδήγηση του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αυτών που εμφανίζονται σαν προστάτες των αδυνάτων και αναξιοπαθούντων, χωρίς να νοιάζονται για τις ζημιές που υφίστανται οι δεκάδες εισαγωγικές εταιρείες, έ τότε να γίνω κι' εγώ τέτοιος "ψευτόμαγκας."

Πολύ σύντομα ξεχάσατε κύριοι την προπερσινή σας κινητοποίηση, που υπήρξε η αιτία να κατεβάσουν ρολλά δεκάδες εισαγωγικές εταιρείες που τις αφήσατε χωρίς εμπόρευμα και τις οδηγήσατε στην καταστροφή;

Πολύ φοβάμαι κύριοι, ότι με την στάση σας αυτή επιδιώκετε την καταστροφή της πατρίδος μας. Και το λέω και το πιστεύω αυτό, ορμώμενος από την πρόταση που σας είχε γίνει επί Ν.Δ. από τον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος σας ενημέρωσε έγκαιρα"ότι θα πουληθεί το λιμάνι και ότι όποιος ήθελε μπορούσε να φύγει με σύνταξη και εφ' άπαξ Ναυάρχου."

Εσείς όμως δεν το δεχθήκατε. Μπορείτε να μου πείτε το γιατί;

Όπου υπάρχει καπνός...υπάρχει και φωτιά, λέει ο λαός μας.

Αρκετοί εισαγωγείς από τρίτες χώρες ισχυρίζονται ότι: "ποτέ δεν παρέλαβαν στο σύνολο τα εμπορεύματά τους και ότι πάντα λείπουν πράγματα από τα κοντέϊνερ."

Οι εκτελωνιστές σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αποποιούμενοι ευθυνών ( άλλα μπουμπούκια και αυτοί ) και λένε: "Δεν τους ξέρετε τώρα; Για να σε εξυπηρετήσουν θέλουν πάντα το κάτι τι τους"..... Που ερμηνεύεται σε αρκετά €υρώπουλα..."μαύρα."

Δεν επιθυμώ να αναφερθώ σε παραδείγματα, που δεν τιμούν τον κλάδο σας.

Θέλετε κάτι; Ζητείστε το και μην προβαίνετε σε παραβιάσεις των κοντέϊνερ, των σφραγισμένων υποτίθεται εμπορευματοκιβωτίων, τα οποία οι δυστυχείς εισαγωγείς παραλαμβάνουν παραβιασμένα και λεηλατημένα. Γνωρίζω περίπτωση εισαγωγέα που παρέλαβε κανονικά τα σφραγισμένα του κιβώτια, αλλά όταν τα άνοιξε .....έλειπε αρκετό μέρος των εμπορευμάτων. Ήταν αρκετή μία μικρή τρύπα στο πλάϊ των κοντέϊνερ και η αφαίρεση δεκάδων μαγιώ, τα οποία - λόγω της ελαστικότητάς των - υπήρξαν εύκολη λεία των έμπειρων λιμενεργατών.

Σε άλλη περίπτωση, βγάζουν τους μεντεσέδες από την πόρτα του κοντέϊνερ και κλέβουν ό,τι και όση ποσότητα θέλουν.

Πως λοιπόν να περιοριστείτε στην παχουλή σύνταξη και στο εφ' άπαξ που σας πρότεινε ο τέως υπουργός, όταν με τα "ριφιφί σας" κερδίζετε τα έντερά σας στον κύβο;

Αυτή κύριοι λιμενεργάτες δεν θεωρείται "μαγκιά"........

"ΜΑΓΚΑΣ = Ο λιμενεργάτης που σηκώνεται το πρωί και πάει στην δουλειά του, με μοναδικό σκοπό να αποδώσει όσο μπορεί καλύτερα για την φαμίλια του, για την εταιρεία ή τον οργανισμό που δουλεύει, για το κοινωνικό σύνολο, για την "ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ  ΡΕ  ΓΑΜΩΤΟ"!!!!!!!!

captain j.e.n.

Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίου

Έντονα αντέδρασαν μερικές Ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες απαγόρευσαν την χορήγηση των εμβολίων της "γρίππης/απάτης."

Συγκεκριμένα πρώτη σαν χώρα αντέδρασε αρνητικά το μακρυνό Μεξικό και ακολούθησαν στην συνέχεια η Σκωτία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία,Γαλλία, Ολλανδία,Ισπανία, Πορτογαλία και Σουηδία.

Εμείς αλήθεια τι κάνουμε; Τι αποφάσεις πάρθηκαν τελικά και πότε θα ενημερωθεί το Ελληνικό κοινό από τις αρμόδιες αρχές για το τι μέλει γενέσθε;

Αν ρωτήσετε την γνώμη μου, θα σας απαντήσω περιληπτικά ότι:

"Από την γρίπη μπορεί να μην κινδυνεύουμε και τόσο, από τρέλλα όμως δεν ξέρω αν την γλυτώσουμε τελικά."

captain jen

Εκλογή αρχηγού.....

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία με την εκλογή του αρχηγού της Ν.Δ.

Διαβουλεύσεις,επιτροπές,θέσεις...από το συνέδριο..από την βάση...κ.λ.π. κ.λ.π.

Όλα τα παραπάνω, χωρίς την συμμετοχή του "μεγιστάνα" ο οποίος ξάπλωσε στην Ραφήνα κι' έδωσε την εντολή:
στις 07/11 να βγάλετε πρόεδρο, γιατί "ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ στις 08/11"!

Οι άλλοι εν τω μεταξύ μαλλιοτραβιούνται στα ανοιχτά παράθυρα κάθε βράδυ και στο τέλος θα πουντιάσουν κιόλας!!! αλλά ο μεγιστάνας σιωπά..αναπαύει το ταλαιπωρημένο του κορμί , λες και ανήκει σε άλλο κόμμα και όχι σ' αυτό που του προσφέρθηκε "κληρονομικώ δικαίω" - λόγω του επωνύμου "Καραμανλής" - με αποτέλεσμα οι τότε "φρουροί του στέμματος"να εξακοντίζουν τους μύδρους τους τώρα!!!!

Γιατί όμως απορούν τώρα για την σημερινή στάση του Κ.Κ; αφού "κληρονομικώ δικαίω"του δώθηκαν τα οφίτσια; Θα ενεργούσε διαφορετικά από τον πρόγονο; Όχι βέβαια...Ας θυμηθούμε λιγουλάκι,τι έκανε ο πάλαι ποτέ θείος...ο εθνάρχης Κ.Καραμανλής όταν του αρνήθηκαν τα πρωτεία.

Να σας θυμήσω εγώ, που τα θυμάμαι καλύτερα από εσας, όσους δεν θέλετε και δεν σας συμφέρει να τα θυμάστε.

(α) Έφυγε - για να μην πω...απέδρασε - στο εξωτερικό. 'Οχι όπου κι' όπου; Στας Παρισίους. Με το επώνυμο Τριανταφυλλίδης!!!!

(β) Και καθ' όλη την διάρκεια της δικτατορίας καθότανε και λιαζότανε στο "Sant Lusse"...ενώ η άμοιρη Ελλαδίτσα μας στέναζε κάτω από την πίεση της μπότας των φασιστών της χούντας.
Και μας επέστρεψε στην χώρα μας - σαν δεύτερος μεσσίας - όταν του είπαν νάναι πάλι πρώτος ο "εθνάρχης"!!!!!

(γ) Όταν δε ο Ανδρέας Παπανδρέου του αρνήθηκε δεύτερη θητεία στην προεδρία της δημοκρατίας, παραιτήθηκε και πήγε στο σπίτι του. Λίγο έλειψε τότε να τιναχτεί η Δημοκρατία στον αέρα, με τις ψηφοφορίες κ.λ.π. κ.λ.π.

Έτσι λοιπόν έβλεπε ο πρόγονος Καραμανλής τις υποχρεώσεις του προς την Ελλάδα και τους Έλληνες....

" Η ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ....ή ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ"
( γειά σου ρε μεγάλε.......)

Εμ τι περιμένατε λοιπόν από τον επίγονό του; Να ενεργήσει διαφορετικά;
Τότε τι " κληρονομικώ δικαίω" θα ήταν;
Αυτό σημαίνει ότι τους παράτησε ( ευτυχώς αυτή την φορά μόνο τους δικούς του) και τους πέταξε κατάμουτρα το :"στις 08/11 φεύγω και κόψτε τον λαιμό σας. Όχι θα κάτσω να μου κάνετε κριτική εσείς...ποιοί; εσείς, σ'έναν Καραμανλή...γιατί έχασε με 10,5 μονάδες. Ποιοί νομίζετε ότι είσαστε;

"Μπορεί να είστε όποιοι είστε...."ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ" όμως, "ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ"!!!!!!
(Σιγά ρε μεγάλε....)

Και κλείνω με το ερώτημά μου στην νέα ηγεσία της χώρας μας.

"Θα βάλλετε μυαλό τουλάχιστον εσείς να εκδημοκρατήσετε - με την απλή μέθοδο των τριών - αυτό το "Φ Ε Ο Υ Δ Ο";

PanVel

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Η επιστολή του ελληνικού λαού στον Γιώργο.

Έτσι τιτλοφορείται η επιστολή που φέρεται ότι επεδώθη στον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδος, λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, υπογεγραμμένη από τον Ελληνικό Λαό.

Εγώ δεν θα αναλύσω το περιεχόμενό της που είναι γνωστό σε όλους μας, αλλά θα σας μεταδώσω το σχόλιο του "σοφού Κεφαλλονίτη μας αρθρογράφου Παν.Βελισσαράτου (PanVel)" που απαντά ως εξής:

Για να δούμε αν ο "Γιώργος" θα ακολουθήσει τις απαιτήσεις του "νταβατζή" Λαού, ή θα του επιστρέψει την επιστολή.....για να την βάλλει εκεί που ξέρει!!!!
Αν δεν το κάνει....τότε ο "άλλος Λαός" θα τον κάνει "Κώστα"!!!!

Καλό είναι να μην το ξεχάσεις Γεώργιε Παπανδρέου, πρωθυπουργέ της Ελλάδος!
υπογραφή: PanVel


captain john emm. nomikos

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Οδηγός Παπανδρέου τα λάθη Καραμανλή

Οι εκλογές της 4ης Οκτ/ρίου έδωσαν μίαν απάντηση-ράπισμα στη Ν.Δ.,την οποία αποδέχθηκε, ως αποκλειστικά υπεύθυνος, ο Κ.Κ. Ήταν απόλυτα φυσικό, αφού ο απερχόμενος πρωθυπουργός εξακολούθησε μέχρι τέλους να επιδιώκει μία "μονομαχία" με τον αντίπαλό του, βασιζόμενος σε προσωπικά πλεονεκτήματα, τα οποία είχαν μετατραπεί, κατά την υπερπενταετή δοκιμασία της πολιτικής πράξης, σε μειονεκτήματα.

Αυτήν την τραυματική εμπειρία, που δεν αντελήφθη ο Κ.Κ., έσπευσε να την αξιοποιήσει ο Γ.Παπανδρέου. Επέλεξε με προσοχή ένα επιτελείο, το οποίο δεν του είναι απλώς έμπιστο, αλλά πρωτίστως χρήσιμο, δηλαδή ικανό να διαμορφώσει και να αναδείξει τις ηγετικές του δυνατότητες και όχι να επενδύσει εκ των προτέρων σ' αυτές. Με κριτήριο το κύρος και την κομματική ισχύ του κ.Πάγκαλου, του ανέθεσε την αντιπροεδρία και τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, εξισορροπώντας την "παντοδυναμία" του πρωθυπουργικού γραφείου.

Τέλος, με "δίδυμα ελεγχόμενης τριβής" σε πολλά υπουργεία, διεμήνυσε σε όλους ότι αυτός είναι το αδιαμφισβήτητο αφεντικό.

Κατά τα άλλα, όλα τελούν ακόμη στην φάση της ασκήσεως επί χάρτου. Το "αρχή άνδρα δείκνυσι" βρίσκεται αρκετά πίσω από την "νέα σελίδα", που άνοιξε ο κ.Γ.Παπανδρέου.

πηγή: Καθημερινή

AINIΓΜΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σ'όλους.

Σήμερα θα σας βάλω ένα αίνιγμα Ληξουριώτικο...όχι Κεφαλλονίτικο!!!
[ ...παρακαλώ όχι υπονοούμενα γελάκια....]

Ένας Ληξουριώτης λοιπόν, είχε κρεμάσει μία ταμπέλλα στο μαγαζί του, που έγραφε:

"Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩΝ ΤΟ ΠΩΛΕΙ
Ο ΑΓΟΡΑΖΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ
Ο ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ"

Τι πουλούσε τελικά ο .......κουρλοληξουριώτης;;;;;;;;;;;;;;

Περιμένω απαντήσεις ( Οι Ληξουριώτες εξαιρούνται )

PanVel

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ' ΑΥΤΟ......Προεκλογικά

Την παραμονή των εκλογών βρέθηκα στο Κ.Ε.Π. Ηλιούπολης ( Αγία Μαρίνα ) για να ρωτήσω που ψηφίζουμε οικογενειακώς.

Μία νεαρά υπάλληλος προθυμοποιήθηκε να με εξυπηρετήσει και μου εζήτησε τα στοιχεία όλων μας. ( προφορικά )

Αρχίζω από εμένα....τα επεξεργάζεται στον υπολογιστή της και μου απαντά:

"ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ".........

Συνεχίζω με τα στοιχεία της συζύγου μου......των παιδιών μου.....και πάλι την ίδια στερεότυπη απάντηση εισπράττω.

Μήπως κυρία μου δεν είδατε καλά; Μήπως κάνατε κανένα λάθος; Μήπως...

Φανερά ενοχλημένη μου απαντά σε έντονο ύφος: "Από το πρωί όλοι οι μη εγεγραμμένοι έχουν παρελάσει από εδώ. Ώρα είναι να μου πείτε κι' εσείς τώρα ότι δεν ξέρω την δουλειά μου. Δεν είστε εγεγραμμένοι σας είπα."

Οπότε ανάβουν τα λαμπάκια μου, περνάω από μέσα από τον κισέ εργασίας της και της ζητώ να ρίξω μια ματιά στον υπολογιστή της.

"Ορίστε κύριε. Δείτε το και από μόνος σας, μια και είστε άπιστος Θωμάς."....και μπλού-μπλού και μπλού-μπλού....συνέχισε το παραμιλητό της.

Διαβάζω στον υπολογιστή τα στοιχεία που της είχα δώσει και....αρχίζω να γελάω από την τσαντίλα μου, οπότε μου επιτίθεται φραστικά και με παρατηρεί γιατί γελούσα.

"Έλα εδώ ,κόρη μου, της λέω. Τι γράφεις εδώ; "

Σειρά σας να γελάσετε κι' εσείς τώρα, μια και η κυρία δεν ήταν μόνο αναιδής αλλά και τελείως αναλφάβητη, μια και σας παραθέτω τα στοιχεία μας που πέρασε στον υπολογιστή της.

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΝΩΜΗΚΟΣ αντί του σωστού ΝΟΜΙΚΟΣ

ΟΝΟΜΑΤΑ: ΕΜΗΛΙΟΣ αντί του σωστού ΑΙΜΙΛΙΟΣ

ΙΟΑΝΗΣ αντί του σωστού ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΙΜΑΝΟΥΗΛ αντί του σωστού ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΡΗΝΑ αντί του σωστού ΜΑΡΙΝΑ


Καί έφυγα τραγουδόντας δυνατά: "Κι' ύστερα λέεενεεε πως φταίει οοο φονιάς"!!!!!!!

captain john emm.nomikos



ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ' ΑΥΤΟ......Προεκλογικά

Bravo Mayd Olofsson!

Η Σουηδική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δεν θα επέμβει για να διασώσει την Saab από χρεωκοπία.

Η υπουργός Επιχειρήσεων και Ενέργειας Maud Olofson κατηγόρησε την ιδιοκτήτρια της Saab, General Motors, για εγκατάλειψη της Σουηδικής εταιρίας... και "αρνήθηκε να κρατικοποιήσει τις ζημιές της", ενώ τα κέρδη ήταν αυστηρώς ιδιωτικοποιημένα!

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι:" Οι ψηφοφόροι μου με επέλεξαν γιατί ήθελαν νηπιαγωγεία, αστυνομία και νοσοκομεία και όχι για να αγοράζω ζημιογόνες αυτοκινητοβιομηχανίες" και πρόσθεσε " Είμαι απογοητευμένη από την GM, μια και εγκαταλείπουν την Saab και μεταθέτουν την ευθύνη στους Σουηδούς φορολογούμενους και αυτό είναι ανευθυνότητα."

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ

ΑΔΙΑΦΟΡΩ για την δόξα, γιατί με φυλακίζει στα πλαίσια που καθορίζει εκείνη και όχι εγώ.

ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ αυτούς που δεν στοχεύουν στην αναθεώρηση και στην πνευματική νεότητα, τους εύκολα "επώνυμους" πολιτικούς και καλλιτέχνες, τους εφησυχασμένους συνομήλικους, την σκοτεινή δημοσιογραφία, καθώς και την κάθε λογής χυδαιότητα.

ΠΙΣΤΕΥΩ στο τραγούδι που μας αποκαλύπτει και μας εκφράζει εκ βαθέων και όχι σ'αυτό που κολακεύει τις επιπόλαιες και βιαίως αποκτηθείσες συνήθειές μας.

Λόγια του μουσικοσυνθέτη Μ.Χατζηδάκη// captain Kostas Sionis

ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ

Ο καπτα-Γιάννης γύρισε θάλασσες και λιμάνια
παλεύοντας με κύματα κι'ανθρώπινα φιρμάνια

ανέβηκε και σταψηλά του μόχθου σκαλοπάτια
μα έπεσε στα χαμηλά του "ερέβους" τα σοκάκια!!!!

κλαράτοι τον ξαπόστειλαν και βρήκε τον μπελά του
κι'έτσι τον αντάμειψαν και για την προσφορά του!!!!

Τα χρόνια όμως πέρασαν κι' ήλθε αποστρατεία
η πένα του όμως είν'γερή και δεν χωράει αστεία....

έτσι καρακεραύνωσε κλαράτους και αρχόντους
με κείμενα τεκμήρια που έμοιαζαν με βρόντους!!!

και βλέποντας πως οι "κουφοί" καθόλου δεν ακούνε
στα blogs κι' εκείνος τόριξε μπας και ξεστραβωθούνε!!!!

έτσι το ΑΝΤΙ - ΜΑΜΑΛΟ στήνει με την παρέα του
βέλη για "ανεγκέφαλους" θα βγάζει η φαρέτρα του!!!

αυτήν τους την προσπάθεια θερμά χειροκροτούμε
με την ευχή στο blog αυτό κι' άλλοι πολλοί ναρθούνε.

Π.Σ.Βελισσαράτος
----------------------------------------------------------------------------------------


Αγαπημένε μου Μαστρο - Παναγιώτη σε ευχαριστώ για τα συγκινητικά σου
λόγια και σε "ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΟΥΜΕ" στην όμορφη παρέα μας, μου μοσχοβολάει
θάλασσα!!!

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Ζητούμε συγγνώμη μια και ακόμη δεν έχουν προβλεφτει μερικά πράγματα και δυστυχώς εμφανίζονται οι δύο μου τελευταίες αναρτήσεις ότι έγιναν την Παρασκευή 9/10, ενώ έγιναν σήμερα Σάββατο 10/10 ξημερώματα στις 6:54π.μ. και 7:24 π.μ.

Αρχές είναι ακόμη και τα τεχνικά προβληματάκια είναι αναπόφευκτα.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

captain john emm.nomikos

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ....ΠΟΤΟ!!!!

Χθές απόγευμα έλαβα στο κινητό μου ένα περίεργο SMS, με το εξής κείμενο:

"Πάμε μαζί! Ευχαριστώ για την νίκη. Θα σας τιμήσω στην Βουλή.
Σας περιμένω για ποτό την Κυριακή 11/10/09, ώρα 12.00, στο 2 χλμ. Θεσσαλονίκης Αθηνών. ΄Εναντι λαχαναγοράς."

Αποστολέας: ROBOPOULOS
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Εάν σας πω ότι αυτόν τον κύριο δεν τον γνωρίζω καθόλου, ότι δεν ξέρω με ποιό κόμμα πολιτεύεται και ότι δεν έχω καμμία σχέση με την Θεσσαλονίκη, θα με πιστέψετε;

Το αξιοπερίεργο είναι δε ότι το μήνυμά του φέρεται να ήλθε από το πουθενά, μια και δεν αναγράφεται κανένα άλλο απολύτως στοιχείο ( κάποιος αριθμός τηλεφώνου ). Και τον ερωτώ τον κύριο αυτό:

Που βρήκες το κινητό μου κύριε;

Δεν γνωριζόμαστε, δεν ψηφίζω στην περιφέρειά σου, είμαι κάτοικος Αττικής.

Ποιός πληρώνει τα μηνύματα αυτά, που κατά χιλιάδες σκόρπισες σε όλα τα σημεία της Ελλάδος;

Εάν ανήκεις δε στο κόμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ [ το πρωί θα το μάθω] θέλεις "ξύλο μετά μουσικής." Γιατί ακόμη δεν πέρασε μία εβδομάδα κι' εσύ διαπομπεύεις το κόμμα σου με αυτή την κίνηση, μια και τα τηλεφωνήματά σου τα πληρώνουμε εμείς, ο φτωχός λαός.

Τον "κουβαρντά", να τον κάνεις όταν πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου με δικά σου χρήματα. Κατάλαβες κύριε;

Αν από τώρα άρχισες αυτές τις ανοησίες, σε βλέπω πολύ σύντομα να τίθεσαι στο περιθώριο. "Γκαίκε;"

captain john emm. nomikos
Συγκινητικές οι ευχές από φίλες, φίλους και απόμαχους της θάλασσας άρχισαν από χθές να φθάνουν στην ιστοσελίδα μας.

Την "σέντρα" την έκανε η αγαπημένη μου φίλη Μαρία Αμανατίδου, που μας διαβάζει από την Φλωρεντία της Ιταλίας.

Αμέσως κατόπιν οι "φίλοι μου" από "tolimeri.blogspot.com" [ φίλε Πάνο με συγκίνησες ιδιαίτερα ] και στην συνέχεια ο καπετάν Κώστας Σιώνης [ γνωριμία και φιλία από το 1964 ], που καλωσόρισε την παρουσία μας με ένα όμορφο θαλασσινό τραγούδι, η φίλη "nagia" και στο κατόπιν ο "geroglaros"( συντ/χος μηχανικός του Ε.Ν.)

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τα ενθαρρυντικά σας λόγια, τα φιλικά σας αισθήματα, αλλά κυρίως για τις ευχές σας και την αγάπη σας.

Καλημέρα σε όλες και όλους και εύχομαι ΥΓΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ!!!

captain john emm. nomikos

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

The ποιηματάκι.[ χιούμορ ]

One day στην λιακάδα
sitting on the πρασινάδα
where the flowers ανθούσαν
and the horses χλιμιντρούσαν
say ο Μήτρους to Κρουστάλλω:

"Do you μ'απατάς με άλλον;"

Κι' η Κρουστάλλω σαν το hear
τηνε πιάνει μέγας fear
because τόπε η Μαγδάλω
ότι did it μ' έναν Γάλλο.

And the girl πονηρεμένη
lay down σαν πεθαμένη
Μήτρουμ if you don't believe me
με το καριοφύλι kill me.

and the Μήτρος που ήταν θύμα
την επίστεψε the βλήμα.

captain john emm. nomikos

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ Λ.Σ.;

Με έκπληξη διάβασα την διαμαρτυρία κάποιου (? )αξιωματικού του Λ.Σ. για τις αποφάσεις του υπουργού Χρυσοχοίδη και τον ερωτώ:

1.- Που ήσουνα; που κρυβώσουνα τόσα χρόνια και δεν διαμαρτυρώσουνα για τις αθλιότητες του λιμενικού σώματος, στο οποίο φέρεσαι ότι ανήκεις;
Δεν γνωρίζω βλέπεις τα στοιχεία σου, το "who is who" σου, για να αναφερθώ στον βίο και την πολιτεία σου.

2.- Σε συμβουλεύω να γράφεις μόνον για τον εαυτόν σου και όχι και για λογαριασμό άλλων, γιατί σε ενημερώνω ότι "ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΚΗ ΟΛΟΙ - ως ισχυρίζεσαι - την αθλιότητα των τελευταίων ημερών.

3.- Όσοι "χάσατε την μάσα," δίκλαρε λιμενικέ, διαμαρτύρεστε σήμερα.
Είχατε μάθει να κυβερνιέστε από έναν ανύπαρκτο υπουργό, του οποίου εκμεταλευόσαστε στο έπακρον την "αμάθειά του", την "ασχετοσύνη του",με τα του υπουργείου σας.

Αντί να στρωθείτε στην δουλειά και να φέρετε σε πέρας το δύσκολο έργο σας...

Αλωνίζατε όλες τις μέρες και τις ώρες στα ναυτιλιακά γραφεία, γεμίζατε με "τάλαντα" τις τσέπες σας και μοιράζατε "αβέρτα - πάνκα" τους φίλους σας πλοιοκτήτες με πιστοποιητικά αξιοπλοίας !!!! στα αναξιόπλοα πλοία τους.

Φροντίζατε για τις θεσούλες εργασίας σας, μόλις αποστρατευόσαστε, μια και γράφατε στα παλιά σας παπούτσια "ΝΟΜΟΥΣ" και "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ."

Αν θέλεις κι' άλλα, εδώ είμαι εγώ.

Καθήστε φρόνιμα, ηρεμήστε και αφήστε τον νέο σας καπετάνιο να οδηγήσει το ναυάγιό σας ( τ. ΥΕΝΑΜΠ ) για συντήρηση, επισκευή, ματσακώνι και να μπαλώσει τις τρύπες που οι περισσότεροι από σας είχατε ανοίξει στα ύφαλά του "Η Θ Ε Λ Η Μ Ε Ν Α."

Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο σε όλες τις επιστασίες...αλλά εκεί που τα κάνατε ρόϊδο - γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, εκτός αν εθελοτυφλείς - ήταν στην "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ."

Και για να θυμηθούμε λίγο και τα αγγλικά μας: " Υoy know what i want to say"

captain john emm. nomikos
Επιτέλους ωρίμασε η ιδέα, ήλθε η στιγμή να δημιουργηθεί αυτή η ιστοσελίδα.

Εδώ και μήνες το συζητούσαμε με τον "Ύπαρχό μου" !!! - όπως του αρέσει να τον προσφωνώ - τον Δημήτρη Κανάκη και με τον αγαπημένο μου φίλο τον Γιάννη Μυτακίδη ( πλοίαρχο Α΄τάξεως του Ε.Ν.) αλλά συνεχώς το αναβάλλαμε για διάφορους λόγους.

Πικραμένοι και οι τρείς μας από τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θέλαμε να κοινολογήσουμε στο ευρύ αναγνωστικό κοινό την διαφθορά στον χώρο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΕΝΑΜΠ, ως και του Ναυτοδικείου Πειραιά, αλλά και πλήθος άλλων σκανδάλων στον χώρο της Δικαιοσύνης και αλλαχού.

Πρώτος ξεκίνησα εγώ, δειλά - δειλά, στέλνοντας τις καταγγελίες μου σε φιλικά και φιλόξενα blog, τα οποία ευχαριστώ για την φιλοξενία τους και την κατανόησή τους.

Μερικές από αυτές αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες "tolimeri.blogspot.com", "epikairo.gr", "makelio.blogspot.com", "pressonice.blogspot.com","nextok.blogspot.com",

Μέχρι που προχθές πρωί, ο Μυτακίδης "έκανε την έκπληξη!"

"Το Αντιμάμαλο, έλαβε σάρκα και οστά" μου λέει και μας περιμένει.....

Κόκκαλο εγώ. Μεγάλη η έκπληξη, τόσο μεγάλη όση και η ευθύνη μας για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών μας. Άλλωστε αυτός ήταν, είναι και θα είναι εσαεί ο αντικειμενικός μας σκοπός.

Γνώστες των ναυτιλιακών πεπραγμένων - όσων κανείς άλλος τολμώ να πω - των προβλημάτων των ναυτεργατών, όσο και των σκανδάλων των δίκλαρων αξιωματικών του Λ.Σ., έχουμε σκοπό από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα να περάσουμε από το κόσκινο όλους τους εμπλεκόμενους στο σιχαμερό αυτό παιχνίδι τους σε βάρος πάντοτε των ναυτεργατών και του επιβατηγού κοινού και σε όφελος των πλοιοκτητών και της τσέπης τους.

Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τα έγγραφα, στοιχεία - ντοκουμέντα, που έχουμε στα χέρια μας είναι ικανά να στείλλουν τους εμπλεκόμενους πολλά χρονάκια στη φυλακή. Εκεί που τους αξίζει, μια και παρά τις προειδοποιήσεις μας δεν πτοήθηκαν.
Ίσως νόμισαν ότι δεν έχουμε την τόλμη της αποκάλυψής των.

Βέβαια οφείλω να πώ ότι μας πρόλαβε ο πρόσφατα ορκισθείς Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, στον έλεγχο του οποίου ανήκει το τέως ΥΕΝΑΜΠ, ο οποίος ήδη - απ' ότι μαθαίνω - τους έχει βάλει τα "δυό πόδια σε ένα παπούτσι."

Που είσαι "ακατανόμαστε Παπαληγούρα" χωμένος; Τώρα που δεν σε καλύπτει και η βουλευτική ασυλία, ξέρεις που θα βρεθείς σε λίγα χρόνια.....

Ξέρεις τι σε περιμένει....

Μία πτέρυγα του Κορυδαλλού πιστεύω να σας χωρέσει εσένα και τους δίκλαρους αξιωματικούς σου, που οργιάσατε...αφηνιάσατε κατά το διάστημα της υπουργίας σου.

Και μην τολμήσεις να μου πεις ότι δεν σε προειδοποίησα;

Θυμάσαι την επιστολή που σου έστειλλα την πρώτη ημέρα που ανέλαβες τα ηνία αυτού του υπουργείου; Εάν όχι, εδώ είμαι εγώ, για να σου φρεσκάρω την μνήμη.

Καλώς ορίζω τις φίλες και φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

Δημοσιογραφικό ταλέντο δεν διαθέτουμε, μια και δεν έχουμε καμμία σχέση με αυτό τον κλάδο.

Συγχωρέστε μας για την απειρία μας, τα ορθογραφικά μας λάθη.

Η ουσία έχει όμως το ψωμί..και από ουσία διαθέτουμε αρκετή. Σας διαβεβαιώ γι' αυτό.

Σε λίγες ημέρες θα εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας και με άλλου είδους ιδιαιτερότητες ( λεζάντα, σκίτσα κ.λ.π.) Μέχρι τότε, κάντε λίγη υπομονή.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις όποιες επιστολές σας, καταγγελίες σας (πλήρως τεκμηριωμένες όμως), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: john.emm.nomikos@gmail.com

Σας ευχαριστώ// captain john emm.nomikos

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΙ

Δικαίως, οι απανταχού ξένοι ψηφίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Η νέα κυβέρνηση διαλέγει τούς άιστους και όχι τους αρεστούς.

Δηλαδή, οι προηγούμενοι της 25ετίας τι έκαναν? Δεν είχαν τους άριστους στις υπηρεσίες τους? Βεβαίως και τους είχαν, αυτό όμως δεν εμπόδισε κανέναν να κάνει και κάτι έξτρα..
Άρα, τι καινούργιο μας πρότεινε ο νέος πρωθυπουργός?? ΤΙΠΟΤΕ
Νέο λεξιλόγιο στην πολιτική. Κάτι είναι και αυτό, διότι βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια.

Αφού διάλυσαν το ΥΕΝ, η υπουργός είπε ότι θα το ξανασυζητήσουν στην πορεία. Ούτε δόκιμος απο ΑΕΝ να είναι.

Για όσους λένε.. ότι καλά έκανε και διάλυσε το Υπ των εφοπλιστών, πιθανόν να έχουν και δίκιο. Πάντως , οι ναυτικοί της θάλασσας δεν είχαν καταλάβει κάτι τέτοιο.

Προς το παρόν κλαίω γελώντας. Ελπίζω να μην παραφρονήσω στο τέλος..

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ - ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Κάναμε την αρχή μαζί με το νέο γκουβέρνο, έτσι για να μας μείνει και στην μνήμη.

Βέβαια, μας την έσπασε ελαφρά, η επιλογή για το ΥΕΝ, όμως ας μην βιαζόμαστε μπορεί να είναι και για καλό.

Για να ξεκαθαρίσω την σκέψη μου, θα πω ότι πάντα ήμουν για τον διαχωρισμό του Λ.Σ, σε ένα σώμα που θα κάνει την δουλειά του, δηλαδή αυτό που γράφει και στην φανέλλα του
COAST GUARD = ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ

Οσο για την εμπορική μας ναυτιλία, επιβάλλεται να έχει τα καλλίτερα, δηλαδή ένα Υπουργείο αντάξιο με τον ρόλο και την προσφορά της με στελέχη από τα σπάργανα της, και όχι χρυσοκλαράτους για δημόσιες σχέσεις και όποιες άλλες σχέσεις.

Εδώ θα λέμε τα καλά αλλά και τα κακά, πάντα καλοπροαίρετα και ίσως προκυψει και κάτι καλό.

Καλώς ορίσατε